Ben jij een nieuwe getalenteerde maker en heb je hulp nodig bij het ontwikkelen en/of produceren van een briljant format of geweldig stukje content? Cooltuur gaat graag met je aan de slag, want naast eigen producties creëren is er ook het doel om andere makers te helpen! 

Heb je een goed idee voor YouTube, Instagram, TikTok of een podcast? Wil je dat idee verder uitwerken of naar een hoger niveau tillen? Sta je graag voor de camera of achter de microfoon, maar heb je hulp nodig met een concept? Het kan allemaal. Van brainstormen tot het volledig produceren. 

Hoeveel gaat dat kosten? In eerste instantie natuurlijk helemaal niks, want even brainstormen kan altijd. Verder hangt het helemaal af van het concept en het doel. Misschien wil je het samen produceren? Of onder de vlag van Cooltuur? Misschien wil je het in eigen beheer doen, maar heb je wel hulp nodig. Het maakt niet uit welke vorm je voor je ziet. Neem contact op, want samen kunnen we het maken.

NieuweMakers

Wil je meer informatie over wat Cooltuur voor jou kan betekenen, brainstormen of gewoon kennismaken met een goede kop koffie? Gewoon even mailen of bellen!

redactie@cooltuur.nl / 06-55122546