Cooltuur is een contentbureau. Wij willen het internet een beetje mooier maken. Dit doen we door voor jou prachtige content te creëeren en succesvolle online strategieën te ontwikkelen.

Contentmakers

Content. Dat maken wij. Teksten, video’s en podcasts. Mooie content die past bij jouw doelgroep. Een boeiend artikel, pakkend script of inspirerend interview. Bij ons kan je terecht voor al je wensen op het gebied van short & long copy. We maken ook video’s die passen bij jouw wensen. Brandend video’s, social video’s, fictie films & series, mini-docu’s en nog veel meer. Als je een regisseur nodig hebt voor een project? Geen probleem. Wij gaan het regelen. Maar ook als je een podcast wil beginnen kan je bij ons aankloppen. Cooltuur bedenkt het format, produceert de podcast en regelt de distributie. Heb je zelf geen apparatuur of zoek je begeleiding bij het maakproces? Cooltuur gaat voor jou aan de slag!

Strategiebedenkers

Voor je iets gaat doen heb je een plan nodig. Dit klinkt niet heel ingewikkeld, maar het is een stap die veel bedrijven vergeten. Wat is jouw onderscheidend vermogen? Wat is het doel? Wie is de doelgroep? Welke content werkt het best? Wat is het budget? Het is een klein voorbeeld van vragen die je eerst moet beantwoorden voordat je aan de slag gaat. Cooltuur helpt je graag bij het ontwikkelen van een succesvolle online strategie. Dat kan ik de vorm van een kort en bondig advies of als volledig uitgewerkte strategie. 

Wil je meer informatie over wat Cooltuur voor je kan betekenen, een keer afspreken om wat online zaken door te nemen of gewoon kennismaken met een goede kop koffie? Het kan allemaal, gewoon even mailen of bellen!

redactie@cooltuur.nl / 06-55122546

Iman de Vries (Oprichter)

“Mooie content maken en succesvolle strategieën bedenken voor bedrijven en particulieren, dat is mijn doel met Cooltuur. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar met een groot netwerk van zeer getalenteerde freelancers.

Mijn ervaring in het kort; Ik ben werkzaam geweest als content creator bij diverse reclamebureau’s (o.a. Design Firm, Gadfly), heb bij the Boston Consulting Group presentaties ontwikkelt voor de grootste bedrijven van Nederland. Bij Talpa en BNNVARA heb ik voor diverse programma’s (Utopia, Is This Love, Ochtendshow Giel Beelen en andere 3FM titels) gewerkt als online eindredacteur. Daarna ben ik aan de slag gegaan als programmamaker bij BNNVARA. Bij de Vrije Universiteit Amsterdam was ik Hoofdredacteur Online en tussendoor ben ik voor diverse productiemaatschappijen werkzaam geweest als freelance regisseur en scenarist. 

De combinatie van contentmaker en strateeg, vind ik fantastisch en ik zou niets liever doen dan mijn ervaring en ambitie in te zetten om je te helpen met het vertellen van jouw verhaal.”