Cooltuur

redactie@cooltuur.n
+31655122546

Nog iets meer over Cooltuur

Een creatief content productiehuis met passie voor verhalen en online.

Wij ontwikkelen en produceren video’s, podcasts, commercials, formats en online content voor organisaties, bedrijven en merken. 

Cooltuur

De combinatie van een reclamebureau en een productiehuis. We maken content voor organisaties, bedrijven en merken. Daarnaast creëren we originele content voor streamingdiensten en digitale platformen.

Online

Alle content die we maken is online/digitaal inzetbaar. We blijven innoveren en geloven in de kracht van analytics. De verhalende content die we bedenken en produceren maken we voor een kritisch publiek dat on demand informatie zoekt en bekijkt.

Content

Verhalen zijn de basis van al onze content. Of het nou een commercial, podcast, korte film, livestream, serie, branded video of content voor social media is. Wij maken content die het publiek wil delen en bespreken.

Strategie

Elk verhaal heeft een publiek nodig. Kennis van kijkgedrag, platforms en algoritmes is daarbij van uiterst belang. Marketing is een groot onderdeel van ons proces. Creativiteit, productie en distributie gaan bij ons hand in hand.

Wij bedenken, ontwikkelen en produceren content voor o.a. YouTube, VOD, Twitch, Apple Podcast, Spotify, websites & social media.

Een selectie van opdrachtgevers...

Hoi ik ben Iman de Vries en ik heb Cooltuur opgericht om de leukste, inspirerende en creatieve ideeën om te zetten in multimedia producties. Ik heb gewerkt als content creator bij diverse reclamebureau’s zoals Design Firm, Gadfly en the Boston Consulting Group. Bij Talpa en BNNVARA was ik eindredacteur online voor diverse programma’s zoals Utopia, Is This Love, GIEL en andere 3FM titels. Ook ben ik voor diverse productiemaatschappijen werkzaam geweest als freelance regisseur en scenarist. Nu sta ik klaar om samen met mijn netwerk van getalenteerde makers, eigen producties te creëren en te produceren