Cooltuur is een contentbureau. We willen het internet een beetje mooier maken. Dit doen we door voor jou prachtige content te creëeren.

Contentmakers

Content. Dat maken wij. Teksten, video’s en podcasts. Wij willen jouw doelgroep verblijden met geweldige content. Een boeiend artikel, pakkend script of inspirerend interview. Bij ons kan je terecht voor al je wensen op het gebied van short & long copy. We maken ook video’s die passen bij jouw wensen. Brandend video’s, social video’s, fictie films & series, mini-docu’s en nog veel meer. Als je een regisseur nodig hebt voor een project? Geen probleem. Wij gaan het regelen. Maar ook als je een podcast wil beginnen kan je bij ons aankloppen. Cooltuur bedenkt het format, produceert de podcast en regelt de distributie. Heb je zelf geen apparatuur of zoek je begeleiding bij het maakproces? Cooltuur gaat voor jou aan de slag!

Wil je meer informatie over wat Cooltuur voor je kan betekenen, een keer afspreken om wat online zaken door te nemen of gewoon kennismaken met een goede kop koffie? Het kan allemaal, gewoon even mailen of bellen!

redactie@cooltuur.nl / 06-55122546

Iman de Vries (Oprichter)

“Toen ik zestien was kreeg ik voor het eerst betaald om een website te maken. Fantastisch natuurlijk. Ik maakte websites voor bekende speelgoedfabrikanten, kledingmerken en winkelstraten. Dat zag ik altijd als een bijbaan, want ik was gewoon nog aan het studeren. Enkele jaren later was ik klaar met mijn studie en als gestudeerd filmmaker (regie & scenario) ben ik aan de slag gegaan bij reclamebureaus en uiteindelijk de digitale tak van Talpa. Veel filmen, editten en schrijven. Daarna ben ik online eindredacteur geworden. Na een tijdje heb ik de overstap gemaakt naar BNNVARA waar ik de online eindredactie heb gedaan voor de 3FM ochtendshow van Giel Beelen. Tussendoor nog een korte fictiefilm (Doorbijten) gemaakt en een online programma gepitcht (Movie Idiots). De film werd geselecteerd voor Cannes en andere internationale filmfestivals en de pitch was ook een succes. Het programma Movie Idiots was anderhalf jaar te volgen op NPO3. Ik heb de wereld van YouTube goed leren kennen, gewerkt als freelance regisseur en als hoofdredacteur bij de Vrije Universiteit van Amsterdam. Oh, en begonnen met een podcast. Zo, dat was het verhaal in het kort en dan blijf je achter met de vraag: “En, nu?” Nou. Cooltuur maken!”.