Mooie content die vermaakt, raakt of je aan het denken zet. Content die mensen graag willen zien en waar ze enthousiast van worden. Daar gaat het om bij Cooltuur. Er zijn veel getalenteerde makers die prachtige originele content maken. Door de wens om die makers in de schijnwerpers te zetten is het idee van Cooltuur Podium ontstaan. Een plek waar de creaties van andere makers gevierd worden en nog wat extra aandacht krijgen. Tegelijkertijd ook een plek waar je inspiratie kan opdoen en nog iets meer te weten komt over de maker. Een podium waar je gewoon kan genieten van toffe makers en mooie content.

Underlook

Katten en het internet! Ze hebben een magische connectie. Na het ontdekken van de website…

NOMINEREN

Is er een maker of een stukje content waar jij dolenthousiast over bent en wil je dat enthousiasme delen met de rest van de wereld? Super! Ben jij zelf een maker en heb je iets gemaakt waar je gewoon heel trots op bent? Nomineer jezelf, gewoon doen! Stuur een mail naar redactie@cooltuur.nl 

CONTENT CRITERIA

Wat voor soort content kan je vinden op Cooltuur Podium? Alles eigenlijk. Het enige criterium is dat een (potentieel) grote groep mensen er van kan genieten. Het kan content zijn van een nieuwe maker of een gevestigde naam en elke vorm hebben die je maar kan bedenken. Misschien is het een podcast, video, foto op Instagram of een heel kanaal. Nog wat voorbeelden? Een mini-docu, kunstproject, (korte) film, artikel, online magazine, TikTok video, YouTube Sketch, interview, nummer, reclame of een originele meme. Je snapt inmiddels het idee. Elke vorm is welkom.