Snowpiercer

Er staat een nieuwe serie op Netflix: Snowpiercer. Ja, dat is inderdaad een bekende titel, want het is ook een film uit 2013 met o.a. Chris Evans en Tilda Swinton. Maar dit is de review van de serie…

De serie speelt zich af in dezelfde soort wereld. De aarde is helemaal bevroren, maar er rijdt nog wel een soort speciale lange trein (de Snowpiercer). De trein moet blijven rijden, want anders bevriezen alle mensen in de trein. Deze ark bevat waarschijnlijk de laatst levende mensen en was eigenlijk gemaakt voor rijke mensen, maar op het laatste moment wisten wat arme sloebers ook in te stappen. 6 jaar later zitten de arme mensen nog steeds aan de achterkant van de trein op een houtje te bijten, terwijl ze aan de voorkant elke avond flink zitten te dineren. Gelukkig is er een moord en mag de hoofdpersoon (de enige politieagent/detective) het oplossen en uit het arme gedeelte.

Is deze serie de moeite waard? Doet het recht aan de film? Of is het gewoon lekker slechte pulp? Je ziet het in de review!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy