Hi, even voorstellen. Mijn naam is Iman de Vries en ik heb Cooltuur opgericht om toffe formats te bedenken, mooie content te creëren en succesvolle strategieën te ontwikkelen voor makers, bedrijven en organisaties binnen de creatieve & culturele sector. Daarnaast is het mijn persoonlijke doel om van Cooltuur een succesvol productiehuis te maken dat films, series en formats maakt voor een groot publiek. 

Mijn ervaring in het kort. Ik ben werkzaam geweest als content creator bij diverse reclamebureau’s (o.a. Design Firm, Gadfly), heb bij the Boston Consulting Group presentaties ontwikkeld voor de grootste bedrijven van Nederland. Bij Talpa en BNNVARA heb ik voor diverse programma’s (Utopia, Is This Love, Ochtendshow Giel Beelen en andere 3FM titels) gewerkt als online eindredacteur. Daarna ben ik aan de slag gegaan als programmamaker bij BNNVARA. Bij de Vrije Universiteit Amsterdam was ik Hoofdredacteur Online en tussendoor ben ik voor diverse productiemaatschappijen werkzaam geweest als freelance regisseur en scenarist.

Nu sta ik klaar om mijn ervaring en netwerk van getalenteerde makers in te zetten om jou verder te helpen!

idvCooltuur

Wil je meer informatie over wat Cooltuur voor jou kan betekenen, een keer afspreken om wat online zaken door te nemen of gewoon kennismaken met een goede kop koffie? Het kan allemaal, gewoon even mailen of bellen!

iman@cooltuur.nl / 06-55122546