Hi, even voorstellen. Mijn naam is Iman de Vries en ik heb Cooltuur opgericht om toffe en originele films, series, podcasts, formats en online content te ontwikkelen. Het is mijn persoonlijke doel om van Cooltuur een succesvol creatief contentbedrijf te maken dat een groot publiek weet te vermaken met geweldige producties.

Mijn ervaring in het kort. Ik ben werkzaam geweest als content creator bij diverse reclamebureau’s (o.a. Design Firm, Gadfly), heb bij the Boston Consulting Group presentaties ontwikkeld voor de grootste bedrijven van Nederland. Bij Talpa en BNNVARA heb ik voor diverse programma’s (Utopia, Is This Love, Ochtendshow Giel Beelen en andere 3FM titels) gewerkt als online eindredacteur. Daarna ben ik aan de slag gegaan als programmamaker bij BNNVARA. Bij de Vrije Universiteit Amsterdam was ik Hoofdredacteur Online en tussendoor ben ik voor diverse productiemaatschappijen werkzaam geweest als freelance regisseur en scenarist.

Nu sta ik klaar om mijn ervaring en netwerk van getalenteerde makers in te zetten om jou verder te helpen!

idvCooltuur

Wil je meer informatie over wat Cooltuur voor jou kan betekenen, een keer afspreken om wat online zaken door te nemen of gewoon kennismaken met een goede kop koffie? Het kan allemaal, gewoon even mailen of bellen!

iman@cooltuur.nl / 06-55122546